Site icon Yeşil Aşkı

LPG Otogaz İstasyonları Sorumlu Müdürlük Eğitimi

LPG Otogaz İstasyonları Sorumlu Müdür Eğitimi

LPG Otogaz İstasyonları Sorumlu Müdür Eğitimi

LPG Otogaz İstasyonları Sorumlu Müdürlük Eğitimi: Ülke ve toplum yararları doğrultusunda kaliteli, sağlıklı, güvenli ve ekonomik tesislerin gerçekleştirilmesi amacıyla, LPG Otogaz İstasyonları Sorumlu Müdür hizmetlerinin yerine getirilmesinde ve denetlenmesinde görev alacak mühendislerin bilgi birikimlerinin geliştirilmesine katkıda bulunmak ve belgelendirmelerini sağlamaktır.

Katılımda Aranacak Şartlar: Eğitim Ücretini Yatırmış Olmak ve Mühendislik fakültelerinden veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt içi veya yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olmak.

Başvuru Sırasında İstenen Belgeler: Belgelendirme ücreti ödenti makbuzu, TMMOB’ye bağlı Oda üyeleri için Oda üye kimlik kartı fotokopisi ve Oda üye ödenti borcu bulunmamak.

LPG Otogaz İstasyonları Sorumlu Müdürlük Eğitimi İçeriği

Katılımcı Sayısı: 20 Kişi

Eğitim Ücreti: Eğitim Ücreti: 300 TL + Belge Ücreti: 100 TL = 400 TL (Şube POS cihazına Bonus Kartınızla 4 taksitle ödeyebilirsiniz.)

Hesap Numarası: Türkiye İş Bankası – Meşrutiyet Şubesi 4213-744819 (IBAN: TR870006400000142130744819)

Eğitime katılım sağlayacaklar, 18 Ekim 2017 tarihine kadar ön kayıt yaptırmaları ve eğitim bedelinin %30’unu yukarıda belirtilen hesap numarasına yatırmaları gerekmektedir. Ön kayıt ücretini yatıracakların, şubeyi arayarak kontenjan bilgisi aldıktan sonra ücretlerini yatırmaları rica olunur. Katılımın, katılımcı tarafından iptal edilmesi durumunda ödenen ön kayıt bedeli iade edilmeyecektir. Eğitimin şube tarafından iptal edilmesi durumunda katılımcıya ücret iadesi yapılacaktır.

Ücrete Dahil Olanlar: Eğitim Notları, Başarı Sertifikası ve İkramlar

Eğitim Verileceği Yer: TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Eğitim Salonu – (Hatay 2 Sokak No:24/16 Kızılay Çankaya-ANKARA)

Eğitimin Verileceği Tarih ve Saat: 21-22-23 Ekim 2017 (09:30-17:00)

Eğitmen Bilgileri: Erol ÖZEN (Çevre Mühendisi)

Kayıt İçin İletişim Bilgileri: 0(312) 419 80 76

Kayıtlarınızı deniz@cmo.org.tr adresine adınızı, soyadınızı, iletişim bilgilerinizi, oda sicil numaranızı ve eğitimin adınızı belirterek yapabilirsiniz.

LPG Otogaz İstasyonları Sorumlu Müdür

Onur OKAY – 0(554)821 65 37 – LPG Otogaz İstasyonları Sorumlu Müdür olarak sizin de isminiz olsun istiyorsanız Bilgi İçin Tıklayınız…

Exit mobile version